Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 08:51 - Империята на Пеeвски нападна e-vestnik. Вижте ги кои са и о кого се отъркват
Автор: debeloto Категория: Други   
Прочетен: 1511 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
източник: e-vestnik   image Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов с Бойко Борисов.

Седмица, след като в e-vestnik написахме, че сайтовете „Само в „Блиц” и „Първо в ПИК” се опитват да прикрият престъпления (виж тук), „империята” на Пеевски отвърна на удара.

Пуснаха измислен компромат – „Преподавател спи със студентки от Софийския срещу шестици”. Става дума за редактора на e-vestnik Иван Бакалов. Компроматът беше уж препечатан от някакъв сайт crimes.bg (виж тук), впечатляващ само с рекламите си на Lafka. (Да не се бърка с crime.bg. Сайтове много, ментета много).

image Рекламата на Lafka в сайта crimes.bg не е от Гугъл. Специално е монтирана там, да се знае с кого е свързан сайтът. И да текат пари натам.

Въпросният компромат беше публикуван освен в „Блиц”, ПИК и “първоизточника”, в още четири малко известни сайта (виж снимките), очевидно контролирани от едно място: dnesplus.bg, svobodnoslovo.eu, hotarena.net, sosnovini.bg.

image Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов с Делян Пеевски.

Най-творчески е развил компромата сайтът ПИК, който си спечели наименованието „Пеевски Иска да Каже”. В него благодатният сюжет за „преподавател и студентки” е украсен с цветисти прилагателни.
Бакалов прибирал „тлъсти пачки” като преподавател в Софийския университет (който е преподавал някога в Софийския знае какви „тлъсти пачки” се прибират там).

image Сайтът “Блиц”. imageimageimageimageimageimage

Пишел шестици срещу секс със студентки, канил ги в тайнствен офис на допълнителeн курс по фотография.
Гръмкото заглавие е украсено и със снимки на Бакалов от парти на в. „24 часа”, с две негови колежки, които би трябвало да минат за студентки. В другите сайтове пък е украсено със снимки на незнайни прелъстени девици (поне са търсени така да изглеждат).

В съчинението се споменава някакъв тайнствен офис, който всъщност не е на Бакалов, а на фирма за предпечат (и е добре известен на една госпожа от сайта „Блиц” – колко им е бедно въображението). Няма нито едно име, незнайна студентка се оплакала, но тя не се била поддала на поканата на Бакалов, който избрал най-хубавите 6. А друга нейна колежка й признала, че е правила секс с преподавателя и така изкарала шестица.

image Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов (вляво) със собственика на ПИК Недялко Недялков.

От съчинението единственото вярно е, че Бакалов е преподавател на хонорар във Факултета по журналистика в Софийския университе. И това е от 1986 година, когато след завършването си там е спечелил конкурс за асистент по фотожурналистика. За толкова години нито веднъж не е имал часове извън учебната програма, никакви допълнителни курсове, официални или неофициални извън факултета. И нито веднъж не е имало оплаквания за някакви проблеми в отношенията му със студентите.

Публикацията плаче за едно съдебно дело, в което авторите му ще имат прекрасната възможност да докажат пред съда своите твърдения. Но кои са авторите? Няма автори, няма автор. Това са група от сайтове, очевидно сработени като скачени съдове и преливащи кафява течност от един в друг.

image Редакционният директор на “Блиц” Звездомира Танева Мастагаркова.

Все пак, чисто юридически, сайтът ПИК е собственост на Недялко Недялков, главен редактор е Ивайло Крачунов. Сайтът „Блиц” от неотдавна също се контролира от Недялко Недялков, затова те всеки ден се цитира един друг (освен че преписват от където им падне). Редакционен директор на „Блиц” от неотдавна е Звездомира Танева Мастагаркова, допреди това редакторка в ПИК. Издателите, редакторите, директорите са отговорни за съчиненията, които публикуват. Малко са свикнали да минават метър, но полека-лека ще опознаят обществото и правото.

image Главният редактор на ПИК с Цецка Цачева.

Понеже много хора се чудят кой седи зад ПИК и „Блиц” и кой прави тези сайтове, които гръмко се саморекламират като агенции, ето ги, нека читателят ги види на снимки. Как изглеждат, о кого се отъркват, накъде се навеждат.

В същия ден, в който ПИК и групата сайтове около него пусна компромата срещу редактора на e-vestnik, изходи и още два – Миролюба Бенатова била компаньонка на Митьо Очите, а Слави Трифонов купил Би Ти Ви и плащал заплата на директора й Павел Станчев. Сайтът ПИК е много нападателен към хората, с които Бойко Борисов е в лоши отношения. Човек ще помисли, че му чете мислите.

И ето какво е написал Бойко Борисов в поздравителен адрес по повод 2-годишнината на сайта ПИК: „Пожелавам на целия екип на ПИК и занапред да работи все така активно… Вярвам, че имате доверието на вашите многобройни читатели и съм сигурен, че и в бъдеще ще бъдете сред предпочитаните медии”.
Г-н премиерът може да бъде спокоен, те последователно са от предпочитаните от него медии. И от г-н Пеевски, разбира се.

И така естествено се стига до модела „Кой”. Моделът „Кой” е евфемизъм, който прикрива като смокиново листо модела „Борисов-Пеевски”. Това е истинското му име. Привържениците на Реформаторския блок някак свенливо го наричат с името „Кой”, защото се получава неудобно някак, че те хем са против него, хем са в коалиция в него. Или по-скоро са в ролята на смокиновото листо, което мафията си е надянала отпред.

За другите сайтове от групата – по-нататък, нека има продължение.

image В същия ден, в който пусна кумпромат срещу редактора на e-vestnik, сайтът ПИК пусна още два - за Миролюба Бенатова и за Слави Трифонов и Павел Станчев.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: debeloto
Категория: Новини
Прочетен: 459888
Постинги: 269
Коментари: 210
Гласове: 438
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930