Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2015 17:16 - Равинатът: Ислямизацията на Европа е много добро нещо, ще погребе Християнството
Автор: debeloto Категория: Новини   
Прочетен: 1507 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От християнска Европа не трябва да останат отломки и оцелели, казва раби Барух Ефрати (на снимката по-долу).

image

Една дописка в изданието „Израелски новини“ разкрива кой и защо финансира и организира ислямското нашествие в Европа, цинично представяно като „бежанска“ вълна. Става дума за „респонс“ (религиозно напътствие в юдаизма, сходно с фатвата в исляма), написан от равина Барух Ефрати, преподавател в йешива (юдейско религиозно училище), който приветства мюсюлманското нахлуване в Европа, защото само така Христинството ще бъде умъртвено окончателно и завинаги. Равинът е прав в прогнозата си – така ще стане, това е целта на нашествието.
Особеното тук е, че дописката не е прясна, тя е от 11 ноември 2012 г., когато първите колони на мухаджирите започнаха да атакуват границите на Евросъюза. Това показва колко отдавна е подготвяна „бежанската вълна“ на мохамеданите в Европа. Показва също, че още тогава, през 2012-та, в Израел се е водела кампания в полза на нашествието, която да подготви общественото мнение в тази държава и да втълпи на евреите по света защо трябва да се радват, защитават, оправдават и подпомагат инвазията.

Раби Барух Ефрати, директор на йешива и квартален равин в селището Ефрат на Западния бряг, смята, че ислямизацията на Европа е нещо хубаво.

„С Божията помощ гоим (неверниците –иврит) ще започнат да водят по-здравословен начин на живот с много скромност и честност, за разлика от лицемерното Християнство, което изглежда чисто, но е корумпирано из основи“, обясни той.  

Раби Ефрати бе помолен да коментира проблема от студент по ориенталистика, който попита каква е позицията на юдаизма към процеса на ислямизация на Европа, който протича през последните години. Студентът взе повод от избора на мюсюлманка, носеща хиджаб, за кметица на босненския град Високо – за първи път в историята на Стария континент.

„Как да се борисм с ислямизацията на Европа, как да я върнем в ръцете на християните и умерените?“, попита студентът на сайта „Кипа“.

Ефрати отговори, че ислямизирана Европа е по-добра от християнска Европа – от гледна точка на етиката и теологията. Ислямизацията е наказанието на християните „заради преследванията на евреите и заради това, че за разлика от исляма, Християнството е „езичество“ от гледната точка на юдейската Халаха. 

„Евреите трябва да се радват, че Христинска Европа губи своята идентичност – това  енейното наказание за всичко, което ни причиняваше във вековете на нашето изгнание там“, обяснява равинът, обяснявайки причините, заради които той дава предимство на исляма. Той дава шокиращи описания от литературата на Ришоним (водещите равини в периода  11-15 век) за извършените от християни погроми и масови убийства на евреи.  

„Никога няма да простим на европейските християни за убийсвата на милиони наши деца, жени и старци. Не само в недалечното време на Холокоста, а в продължение на много поколения, системно, от всички деноминации на лицемерното Християнство… Сега Европа губи своята идентичност в полза на друг един народ и на една друга религия. Няма да останат отломки и оцелели от нечестивото Християнство, което проля много кръв и няма да може да я изкупи“.  

Теологическата причина е, че Християнството, което раби Ефрати оценява като идолопоклонство, има способността „да разрушава нормалния живот, да не го практикува – от една страна, а от друга да губи скромността, като се лашка от радикално монашество до радикален разврат.“

„Ислямът – казва равинът, – е религия, която не оценява правилно своите пророци, но иначе е сравнително честна. Тя учи на стабилен живот в брака и раждането, в които има известна скромност и уважение към Бога“.

Оттук Ефрати прави заключението, че „макар да сме в голяма война с арабите от региона заради Ерец Исроель (Земята на Израек – б.р.), ислямът е много по-добър като неверническа култура от Християнството“.  

Той все пак добавя, е евреите трябва да се молят ислямизацията на Европа да не навреди на народа на Израел.


изт: в. атака
 




Гласувай:
1



1. lidislidis - Страшна е тази ислямизация...за целия свят
13.10.2015 22:49
Самият ислям има много кланове и постоянни вражди между тях. И да премахнат християните прогрес няма да имат...а регрес. Поздрави !
цитирай
2. debeloto - Християнството никога няма да и...
14.10.2015 00:18
Християнството никога няма да изчезне. Виж само, че повечето религии една спрямо друга не се борят, но всички са против християнството, явно им пречи с нещо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: debeloto
Категория: Новини
Прочетен: 459550
Постинги: 269
Коментари: 210
Гласове: 438
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930