Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2016 16:37 - Какъв чип искат да инсталират в главата на българина и защо?
Автор: debeloto Категория: Новини   
Прочетен: 2422 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Покрай спора за турското робство се навират в очите някои странности. Уволнението на министъра на образованието не отменя проблема.

Събитията след 9 септември 1944 г. са обявени за руска окупация, робство, престъпен режим, равен на фашисткия, терор над мирно население, хората били измъчени.

А 500-годишният османски период е „съжителство”, „присъствие”, българите си живеели добре. Трети март не е ден на Освобождението, а край на имперска завоевателна война на Русия.

Смяната на имената на българските турци през 80-те години на 20 век е голямо престъпление на комунистическия режим и т. н.

А масовите убийства и многократни опустошения на българските села и градове, някои от които са заличени, (няколко века наред до Априлското въстание), отвличането на жени и деца в робство и продаването им като добитък, масови изнасилвания, насилствено налагане на исляма в цели области, третирането на българите християни като рая, гяури, с по-низш статут в империята, с отделни данъци, не били робство, българите били свободни и щастливи поданици на империята.

Същевременно избиването на арменците е геноцид, дори е престъпление, ако не го признаваш за геноцид – защото така са приели в някои европейски страни.

Средновековните обичаи на мюсюлмани, нахлуващи в Европа, се приемат като самобитна култура , техни свети религиозни права, с които трябва да се съобразяват. Да не им забраняват бурките, да не ги дразнят с празнуване на Коледа и др., европейките да не дразнят мюсюлманите с предизвикателно облекло, едва ли не да си мълчат като ги опипват.

А според някои българската „История славяноболгарска” била ретро да се чете в 21 век, идентичността ни като българи, извоювали своята независима държава преди 130 години да я натикаме в ъгъла, защото това е кръчмарски национализъм тип „България на три морета” и т. н.

Пита се, чрез промяна на учебници, ревизия на историята и понятията – какво съзнание и идентичност искат да инсталират на сегашните българи? На космополити без национални чувства и идеали, които уважават повече чуждата култура и религия? За да са по-удобни гастарбайтери на развитите държави? 

http://e-vestnik.bg/24356/sazhitelstvo-komunizam-rusiya-kakav-chip-instalirat-v-glavata-na-balgarina-i-zashto/

 




Гласувай:
9



1. bliz - Да, "Уволнението на министъра на образованието не отменя проблема."
02.02.2016 17:46
Родоотстъпническо поведение имат не един, двама. Потресена съм от масовото съдействие на този гнусен процес! Как може така да се промие мозък, да се стигне до такова отрицание!
цитирай
2. bojinkata - Много силна атака срещу българщ...
02.02.2016 18:18
Много силна атака срещу българщината!!!!!! Турцизация, много активна!!!!!
цитирай
3. lidislidis - Определено не е само в България това промиване на мозъците...
12.02.2016 08:49
Докато ЕС Брюксел ни определя произхода историята, ценностите, така ще е.
От вчера има вече и разпореждане от Брюксел да не се наричат новоевропейците мигранти, нито африканци, чернокожи, ами европейци, като нас...Добре, че не са поискали да ги наричаме викинги, или тракийци...
Разпоредба за сливане на техните шариат закони в нашите държавни закони. Например един иранец в Швеция може да доведе четирите си съпруги и 15 свои деца съвсем законно според европейските шведски закони.
От вчера има и ЕС цензура, какво да се пише из медии и да се гледа по телевизията в Европа, правителствата на ЕС държави определят. От Брюксел са отзовани 300 журналисти, няма нужда от свобода на словото. Пълно затъмнение се прави!
Така, че навсякъде е така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: debeloto
Категория: Новини
Прочетен: 454371
Постинги: 269
Коментари: 210
Гласове: 438
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031