Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 19:54 - какво ще се случи с ЕС след 20 години
Автор: debeloto Категория: Новини   
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Западните медии постоянно обсъждат темата с руската заплаха. При това се посочва, че в челните редици на борбата срещу Русия е Европа. В този сос Европа постепенно се военизира. Населението не се противопоставя на това, а правителствата отдавна са купени. И само малцина разбират, че Русия не е най-голямата заплаха. Нека се опитаме да си представим бъдещето на Европа след 20-30 години.

Дали сме си представяли преди 20 години, че съвременните градове ще бъдат оборудвани с камери за наблюдение на всичко, което се случва по улиците, в подлезите, коридорите, транспорта и така нататък, и ще изпращат информацията в един компютърен център. Сега никой не повдига въпроса за нарушаване на човешките права, неприкосновеността на личния живот, той умело е заменен със загриженост за личната безопасност във връзка с терористични заплахи. И това бе направено от кой? .

Едуард Сноудън показа, че почти целия интернет и средствата за комуникация, се контролират от американските тайни служби. Логично е да се предположи, че някъде в тайна лаборатория АНС продължава изследванията за контрол над човечеството.

Например, днес почти всички домашни животни на Запад са с чипове, в някои страни и добитъка. Попитайте търсачките за думата “чип”, и вие ще намерите много оферти. В САЩ тази технология вече е пусната на конвейера, хората доброволно имплантират в кожата си радиоидентификационни чипове, за да бъда намерени от полицията в случай на отвличане, убийство или нещастен случай. В момента всички паспорти на САЩ имат вграден чип, както и кредитните карти.

Може ли да се твърди, че руската агресия е главната заплаха за Европа? Донякъде, никой не знае какво мисли Путин. Но дали не е главната заплаха ислямизацията, която чрез бежанците, ако те нахлуват със същите темпове, може да доведе до загубата на културната и християнска идентичност? Защо да не се потопи добрата стара Европа в котела за стопяване на националности и религии, няма ли тогава да е по-лесно да се контролира?

Преди дни се появи новината, че в изоставен камион в източната част на Австрия са намерени повече от 70 тела в различна степен на разлагане. Оказва се, че бежанците са от Сирия. Ясно е, че потокът от имигранти от мюсюлмански страни е в пъти по- голям от това, което е отразено в статистиката.

Например, България трябва да приеме, според квотите, около 3000 мигранти-бежанци, а в действителност те ще бъдат тази година поне 20 000, пишат български блогъри. Много национални правителства в ЕС предупреждават, че основните разпоредби в политиката на Брюксел за прием на мигрантите не работят. Брюксел обаче продължава да повтаря мантрата за толерантност и мултикултурализъм. Дали Брюксел сам взима решения?

Може също така да се зададе и въпроса защо бежанците от Ирак, Сирия, Африка не се насочват към Австралия, САЩ, Канада, и не остават в съседните проспериращи страни Турция, Ливан, Йордания? Защото в Съединените щати и Канада законодателството за мигранти и бежанци е доста строго, Австралия праща лодките с мигрантите в концентрационни лагери на остров Науру, а Турция и съседните арабските страни не заделят публични средства за поддръжката на бежанците.

Едва ли е трудно да се забележи, че Европа е избрана като един вид обетована земя за бягащи от войните и бедствията. Няма да е необходимо да се задава въпроса Кой организира тези бедствия, освен небрежния щрих, че бунтовниците искат “демократизация”.

image

В същото време българският народ измира, а на негово място идват “благодарните” сунитски мюсюлмани, които според еврокомисарката (с българско гражданство) Кристалина Георгиева смята, че те ще подобрят генофонда на българите. 800 хиляди молби годишно от Сирия, Ирак, Афганистан постъпват за бежански статут в Германия.

Вече има изчисления (а те са били направени преди масовото нашествие на бежанци), че до средата на века европейските столици ще бъдат мюсюлмански.

Прогнозират се и социални взривове, които след продължителни вълнения, граждански конфликти и евроджихад, ще доведат до образуването на, да речем, “Партия за ислямска справедливост”, която ще спечели парламентарните избори в създадените от Меркел и нейните последователи Съединени щати на Европа. Това ще бъде страна с население от над 1 милиард души, 600 милиона от които ще са с корени от Африка, Близкия изток и Азия.

Тази сунитска държава ще остави след себе си само ограничени оазиси за “традиционните вярвания” в лицето на християните някъде на север. Армията естествено ще се спонсорира от шейховете в Персийския залив.

Това ще са хора, готови да се бият с всеки, и те няма да имат европейска генетична памет за двете световни войни. Модели за създаването на такава държава вече има: движението на талибаните и “Ислямска държава.” Има и малък полигон в центъра на Европа – Косово.

Това може да се екстраполира и по-нататък. След 2030 г. финансовата олигархия ще инициира разпад на Китай чрез уйгурите и конфликт с Япония и ще започне операция за пряко завладяването на Русия. Възможно е революцията да започне като Майдан, защото въведената сега в Русия образователна система подготвя за това време роби, привързани към удоволствията от джаджите.

Ако се отнеме на тази тълпа интернет (а интернет се контролира от американците), тя ще смаже виновника. Войната срещу Русия ще позволи да се намали значително населението на света и ще позволи на американците, по това време изчерпали шистовите си резерви, да започнат колонизация на Русия. Европейската част ще се присъедини към Европейските Съединени щати, а азиатската – още един щат на САЩ.

След края на войната ще започне вкарването на останалата част от света в стандартите, приети в Америка. Под знамето на борбата срещу тероризма и повишаване на нивото на медицинска помощ ще се реализира тотална чипизация на населението с въвеждането на чип в хипоталамуса. Всички индивидуалните данни ще бъдат предавани в единен център.

Ако е необходимо анализаторите ще проучват поведението на индивида с перспектива за неговото планиране. Световния елит ще започне да се клонира, периодично добавяйки в своите мозъци млади мозъчни клетки, а обикновените граждани ще “работят” за еволюцията на човешкото тяло. Да, а може би, ще останат някои резервати с “диво население”, където елитът ще си прави фотосесии.

Читателят може да сметне, че това е една фантазия за лош апокалиптичен филм. Ако е така се върнете в началото на тази статия и си спомнете, че войната в Украйна преди две години изглеждаше неосъществимо бълнуване.

http://bultimes.com/fantaziite-za-bezhantsite-ili-kakvo-shte-se-sluchi-s-es-sled-20-godini/

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: debeloto
Категория: Новини
Прочетен: 459330
Постинги: 269
Коментари: 210
Гласове: 438
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930