Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2018 09:41 - Как компанията на брата на британския премиер получава ползи от сирийския удар
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 447 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как компанията на брата на британския премиер получава ползи от сирийския удар

17 април 2018 г. Ниам Харис Новини , Великобритания 

http://yournewswire.com/how-the-company-of-british-pms-husband-benefits-from-syria-strikes/

image

Съпругът на британския премиер Тереза ​​може просто да работи за компания, която е най-големият акционер в производителя на оръжие, BAE Systems, чиято цена на акциите се е разраснала, тъй като последните въздушни удари в Сирия.

Филип Май работи като мениджър на инвестиционни взаимоотношения за компанията Capital Group.

Capital Group е и вторият по големина акционер в Lockheed Martin - американска военна оръжейна фирма, която доставя оръжейни системи, самолети и логистична поддръжка. Акциите й също се случиха ракетни, откакто ракетата удари Сирия миналата седмица.

Също така е известно, че Филип Май действа като неофициален съветник на жена си, министър-председателя

RT доклади: Фактът не е останал незабелязан от някои от Twitter, които са съгласни, че BAE Systems се справи много добре с въздушните удари в Сирия, свързани с Обединеното кралство, САЩ и Франция, които бяха санкционирани от Тереза ​​Май. Докладвано е, че приносът на Обединеното кралство до военни удари е бил да бъдат изстреляни оръжия "Storm-Shadow" на предполагаемо съоръжение за химическо оръжие, всеки от които струва 790 000 лири (1,13 милиона долара), което възлиза на 6,32 милиона паунда (9 милиона долара). Ракетите са произведени от BAE Systems.

View image on Twitter image image Mr Ethical   @nw_nicholas    

Ј6.3m worth of BAE missiles were fired in Syria. May"s husband"s company, Capital Group is the largest shareholder in BAE

2:56 PM - Apr 17, 2018
  •   324
  •   459 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

image (((Neil Turner)))@chezzy51    

May and husband in the swamp together. "How Philip May"s Company Benefits From the Syria Strikes: Lockheed Martin, the JASSM, and the Capital Group" by @vocal_creators https://theswamp.media/how-philip-may-s-company-benefits-from-the-syria-strikes-lockheed-martin-the-jassm-and-the-capital-group 

7:27 PM - Apr 16, 2018 image How Philip May"s Company Benefits From the Syria Strikes: Lockheed Martin, the JASSM, and the...

JASSM Strikes in Syria Creates a Conflict of Interest for Philip May

theswamp.media
  •   352
  •   624 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

Съпругът на Тереза ​​Май е работил като ръководител на взаимоотношенията с инвестиционната компания Capital Group от 2005 г. насам. Връзките на Tory-BAE обаче са още по-дълбоки. Бившият канцлер на хазната и настоящ главен редактор на Evening Standard, другият работодател на "Джордж Осбърн" Black Rock е петият по големина акционер в BAE Systems.

Данните, разкрити към 31 март 2018 г., разкриват, че Capital Group е натрупала над 360 000 акции в компанията, което е над 11% спрямо предходното тримесечие, което може да е допринесло за силно повишаване на цената на акциите на BAE, която в момента е около 600p ,

Капитал Груп на Филип Май е свързан с скандала "Парадизовите книжа" през 2017 г. Списание News and Current Affairs, Private Eye, предложи по онова време дружеството на Филип Май да използва офшорна адвокатска кантора Appleby да инвестира в данъчни убежища.

Попитан по време на скандала за ролята на съпруга си, говорител на премиера на Великобритания заяви пред репортери: "Г-н Май участва в разработването на пенсионните решения на Capital Group. Той не е инвеститор, а се консултира с други капиталови сътрудници по продукти за пенсиониране и решения за клиенти. "

Последните новини идват на базата на скорошна сделка, договорена от BAE Systems и правителството на Саудитска Арабия за временната продажба на 48 тайфунски самолета в царството. Сделката беше приветствана от съответните държавни служители от Обединеното кралство и Саудитска Арабия, които твърдят, че това ще помогне за запазването на работните места. Той обаче беше критикуван от оръжейни кампании, загрижени за продължаващата война в Йемен.

Компаниите, които се възползват от войната, не са нова концепция, но мнозина могат да поставят под въпрос как всичко това седи с Филип Май, предполагаемият "най-близък политически съюзник" на премиера.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39939321
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930